Αέρα!

Όχι, δεν αξίζει στη χώρα μας αυτό το κατάντημα. Παρόλες τις διαχρονικές παθογένειες, τα προβλήματα παιδείας και τα πολιτισμικά ελλείμματα, τα τελευταία επεισόδια στο σίριαλ της προεδρικής εκλογής είναι προσβλητικά για την κοινωνία και για όσους πολιτικούς σέβονται το πολίτευμα και τον εαυτό τους.

Η δυσοσμία είναι βαριά και δημιουργούνται συνθήκες ασφυξίας, δυσκολεύει η αναπνοή μας. Είναι επείγουσα η ανάγκη να δοθούν από τη Δικαιοσύνη γρήγορα και καθαρά όλες οι απαντήσεις και να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να φύγει το έρεβος από τη δημόσια σφαίρα.

Στο μεταξύ κρίνονται όλοι για τη συμπεριφορά τους απέναντι σ αυτή την κατάσταση. Μέχρι στιγμής πρωταθλητές στο κολύμπι μέσα στα λασπόνερα αποδεικνύονται οι βουλευτές κ.κ. Βουδούρης και Παραστατίδης οι οποίοι κάλεσαν τους ανεξάρτητους βουλευτές που υπερψήφισαν τον Στ. Δήμα να απέχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες επειδή υπάρχει η σκιά, όπως ισχυρίζονται, για όλους όσοι άλλαξαν στάση από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό μέχρι εκείνη για την προεδρική εκλογή!

Ντροπή…

Είναι λάθος για κόμματα και πολιτικούς να αναζητούν ευκαιρίες μέσα από αυτή την δυσώδη υπόθεση που μας δείχνει -εκτός των άλλων- ότι έχουν ήδη χαθεί πολύ περισσότερα από όσα νομίζαμε.

http://www.metarithmisi.gr

Advertisements

One thought on “Αέρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s